TYHY-paketit

Tarjoamme ryhmille monenlaisia paketteja työhyvinvointiin. Haluaisitko rentoutua joogan parissa tai vahvistaa yhteistoimintaa monipuolisin harjoituksin luonnon helmassa?

Ole yhteydessä info@sunahonlaita.fi ja sovimme juuri teidän ryhmälle sopivan kokonaisuuden.


_MG_0534

Jooga Nidra – Syvärentoutus

Jooga Nidra vapauttaa mielen hälinästä ja kehon jännityksistä. Se pysäyttää meidät kiireisen arjen keskellä. Jooga Nidra ”jooginen uni”on meditaatiotila, jossa meditaation kaltainen mielen pysähtyminen voidaan saavuttaa kehon rentoutumisen kautta.

Et tarvitse aiempaa kokemusta meditaatiosta, mutta mikäli teet samaa harjoitusta, huomaat sen muuttuvan ja syvenevän eri kerroilla. Saman harjoituksen toistuessa tietoisuus herkistyy. Jooga Nidrassa rentous on syvemmällä tasolla, kuin normaalissa nukkumisessa tai rentoutumisessa. Silloin tietoisuus on kääntynyt sisäänpäin ja ulkoiset ärsykkeet lakkaavat häiritsemästä. Harjoitus palauttaa stressistä ja hoitaa väsynyttä mieltä ja kehoa. Tule kokemaan harjoituksen vaikutukset omakohtaisesti! Harjoitus tehdään lattialla selinmakuulla. Mukaan joustavat, mukavat ja lämpimät vaatteet.


TYHY- paketit räätälöidysti

-Syvärentoutus ja maittava lounas

-Metsäretki ja kotakahvit

-Lumikenkäily

Kysy lisää sähköpostilla info@sunahonlaita.fi niin sovitaan juuri teidän ryhmälle sopiva ohjelma!