TYHY-paketit

Tarjoamme ryhmille monenlaisia paketteja työhyvinvointiin. Haluaisitko rentoutua joogan parissa, käydä lumikenkäilemässä tai vahvistaa yhteistoimintaa monipuolisin harjoituksin? Ole yhteydessä info@sunahonlaita.fi ja voimme sopia sinulle sopivan kokonaisuuden.


JOOGAPAKETTI Rentouttava_MG_0534

Syvennymme Yin joogan rentouttavaan maailmaan. Yinjooga on rauhallista, hitain liikkein ja hengityksin
tehtävää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Yinjoogassa keskitytään vahvasti oman kehon tuntemuksien kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Harjoitus vaikuttaa niin fyysiseen, henkiseen kuin energeettiseen tilaamme. Yinjooga on erinomainen vastapaino sille kaikelle suorittamiselle, mistä päivämme muuten täyttyvät. Tunti päättyy syvärentoutukseen. Suosittelemme erityisesti, mikäli stressi kolkuttelee ovellasi!

Varusteet: Yinjoogatunnille mukaan joustavat, pitkähihaiset vaatteet vaatteet ja villasukat.

Ryhmäkoko: max 18 hlö


JOOGAPAKETTI Energisoiva

IMG_4350Joogailtapäivän aikana hoidamme kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Koko kehoa avaava joogatunti voimistaa ja virkistää, rentoutusta unohtamatta. Tietoinen läsnäolo ja hengityksen syventäminen ovat olennainen osa joogatuntia. Tunti tehdään osallistujien tarpeet ja toiveet huomioiden. Teemana voi olla esim. niska-hartiajooga, selkä kuntoon ym !

Varusteet: Joogatunnille mukaan joustavat vaatteet. Loppurentoutusta varten lämmintä pitkähihaista ja villasukat.

Ryhmäkoko: max. 18 hlö


reiki

Pariryhmähoidot

Kurssilla opetellaan erilaisia rentoustekniikoita, vyöhyketerapiaa ja itsehoitomenetelmiä pareittain. Painopisteenä stressinpoisto, niska-hartia-selkäkivut sekä rentoutuminen. Näitä helppoja, mutta tehokkaita harjoitteita voit käyttää työpaikalla tai kotonasi läheisten kanssa… 🙂

Ryhmäkoko: max 16 hlö


 

16960992580_551b260312_hKahden Lammen kävely

Ohjattu kävelyretki rauhoittavassa metsämaisemassa virkistää mielen ja kehon. Reitin varrella voimaannutaan luonnosta läsnäolo- ja tietoisuusharjoituksien avulla. Kävelyn aikana jää myös reilusti aikaa vapaaseen vuorovaikutukseen ryhmän kesken. Retki päättyy kotatulien äärelle. 

Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluvarusteet. Ryhmän koko max 18 hlö.