TYHY-paketit

Tarjoamme ryhmille monenlaisia paketteja työhyvinvointiin. Haluaisitko rentoutua joogan parissa tai vahvistaa yhteistoimintaa monipuolisin harjoituksin?

Työnohjaaja, taideterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja joogaohjaaja Katja Havukainen suunnittelee, toteuttaa ja ohjaa ohessa mainitut ryhmät ja työpajat.

Ole yhteydessä info@sunahonlaita.fi ja sovimme juuri teidän ryhmälle sopivan kokonaisuuden.


_MG_0534

Slow Jooga – TYHY paketti

Slow – jooga on rauhallista, huolellista ja turvallista joogaa, jolla on sekä rentouttava että virkistävä vaikutus. Slow – joogassa on vaikutteita iengarjoogasta. Harjoitukset sopivat kaiken ikäisille –  myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin jooganneet ja niille, jotka ajattelevat, etteivät osaa / jaksa / pysty joogaamaan. Joogatunti koostuu lyhyestä joogafilosofiasta, asanaharjoituksista ja loppurentoutuksesta.


 

TYHY- työpajat

 

Ratkaisukeskeiseen valmennukseen ja työnohjaukseen sekä Green Care – menetelmiin, luontovoimaan ja ympäristöpsykologisiin sovelluksiin perustuva työpaja on suunniteltu toteutettaviksi työyhteisön ryhmätoimintana. Työmenetelmänä työpajassa käytetään voimavaratyöskentelyä, visualisointia, tarinallisuutta, taidesisältöisiä menetelmiä sekä tietoisuus- ja tunnetaitojen harjoitteita.

Tyhy-työpajan ohjatut luontokokemukset antavat työvälineitä tasapainon löytämiseen, riittävyyden kokemukseen ja oman rytmin ja rauhan löytämiseen. Harjoitteita voi jatkossa hyödyntää ja soveltaa oman hyvinvoinnin tukena. Tyhypäivien tavoitteena voi olla paitsi työhyvinvoinnin vahvistuminen ja lisääntyminen myös työn kehittäminen ja innovointi.

Kysy lisää sähköpostilla info@sunahonlaita.fi niin sovitaan juuri teidän ryhmälle sopiva ohjelma!