Tilat

Sun Ahonlaidan viihtyisä ja värikäs entinen koulurakennus tarjoaa monipuoliset tilat ryhmille kokouksiin, ruokailuun, rentoutumiseen ja majoitukseen.

Avaralta pihanurmelta pääset polkua pitkin lenkkeilemään suoraan metsäreiteille ja läheiselle lammelle. Talvella hiihto- ja lumikenkäilymahdollisuus, kesällä beachvolley kenttä.

Sun Ahonlaita on puolen tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Sun Ahonlaitaan pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla. Bussipysäkki on 200m päässä Kuopiontien varrella ja juna-asema 5km päässä Viinijärvellä.

Yhteydenotot: info@sunahonlaita.fi

Tutustu tiloihimme tarkemmin!

Ahonlaidan olohuone

Ahonlaidan värikäs olohone on viihtyisä ja tunnelmallinen tila ruokailuun ja oleskeluun. Olohuoneeseen mahtuu ruokailemaan 35 henkeä. Tilassa on videotykki, äänentoisto

Joogasali

Ahonlaidan joogasali sopii joogan lisäksi mainiosti monenlaiseen muuhun toimintaan. Salissa on äänentoisto ja liitutaulu. Saliin mahtuu joogaamaan 18-20 henkilöä.

Kota

Käsintehty, tilava hirsikota tarjoaa tunnelmalliset puitteet tulen ääressä tuumailuun jopa 20 hengelle. Kotaa lämmittää tulisijan lisäksi hella, joten myös talvisaikaan

Majoitushuoneet

Kurssien ja retriittien yhteydessä nukut yösi hyvin Ahonlaidan viihtyisissä majoitushuoneissa. Voit majoittua joko 8 hengen huoneessa, tai kirjaston yhteydessä olevassa

Sauna

Ahonlaidan tunnelmallinen puusauna kutsuu kävijät lempeisiin löylyihin. Saunaan mahtuu 6 henkilöä kerrallaan ja sen yhteydessä on pukuhuone ja suihkutilat.