Henkilökunta

Satu Malinen, jooga@sunahonlaita.fi

Satu on Sun Ahonlaidan perustajajäsen ja joogaohjaaja. Koulutukseltaan kulttuurintutkija ja ympäristöteknologian insinööri on kouluttautunut joogaopettajaksi ja opiskelee joogaa Anne Nuotion kanssa. Joogan lisäksi luovuus, luonto, liikkuminen, musiikki ja eläimet ovat Satulle tärkeitä arjessa.

______________________________________________________________________________

Sanna Tuunainen, p. 050 3683677, kannuskadrums@gmail.com

Sanna on astangajoogaohjaajaksi opiskeleva yrittäjä Liperistä. Koulutukseltaan Sanna on muinaistekniikan artesaani ja luonto- ja ympäristöneuvoja. Luonto, musiikki ja henkisyys kuuluvat vahvasti jokaiseen päivääni. Ohjaan luontoretkiä ja rummunrakennuskursseja sekä rentoutuksia rummun ja äänen avulla. Astangajooga tuli elämääni muutamia vuosia sitten ja muistan, kuinka kyynel silmässä koin tulleeni kotiin. Tahdon tarjota ihmisille keinoja oman itsensä hoitoon ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Jotta jokainen saisi elää täyttä, rauhan ja rakkauden täyttämää elämää.

______________________________________________________________________________

Ammeri Kankaisto, info@sunahonlaita.fi

Ammeri on joogaopettaja, kouluttaja, elämäntapavalmentaja, kuvataiteilija ja intohimoinen kotikokki. Työssään hän lähestyy hyvinvointia holistisesta näkökulmasta, etsien asioita joista hyvä, inspiroiva elämä on tehty. Vuosia kansainvälisessä bisnesmaailmassa työskennellyt Ammeri tuntee tavoitekeskeisen työelämän haasteet ja vaikutukset hyvinvointiimme, sekä sen miten tärkeää on ottaa aikaa itselle ja löytää uudelleen yhteys omaan keskukseen ja ympäröivään luontoon.

Joogasta Ammerilla on lähes 20-vuoden kokemus ja workshopeissaan hän opettaa pääasiassa perinteistä Hatha Joogaa, rentouttavaa Yin Joogaa sekä Transformatiivista Hatha Joogaa, jossa joogaa lähestytään holistisesta näkökulmasta: Asanoiden, hengitysharjoitusten, mantrojen ja meditaation kautta puhdistetaan kehoa ja sen energiakeskuksia, chakroja, niin että tunteet, mieli ja keho kirkastuvat ja tasapainottuvat. Lisäksi Ammeri ohjaa meditaatioita sekä syvärentouttavat Jooganidroja.

Voit seurata Ammeria myös www.3roomspluskitchen.com -blogissa.


Katja Malinen p. 044 2031032, woimatar@gmail.com

Katja on harjoittanut luontaishoitoja vuodesta 2011 lähtien. Hän opiskeli vyöhyketerapeutiksi, hierojaksi ja Reiki hoitajaksi Englannissa, jossa hän valmistuttuaan hoiti pääasiassa syöpäpotilaita ja vanhuksia. Työssään hän kokee tärkeänä luoda asiakkaalle turvallinen hoitotilanne, joka mahdollistaa avoimen vuorovaikutuksen, sekä paikan, jossa asiakas voi halutessaan vain rentoutua ja laittaa silmät kiinni. Hoitojen ohella hän myös kannustaa asiakkaitaan ottamaan vastuun omasta terveydestään jokapäiväisessä elämässä.Yhdessä voidaan pohtia mahdollisia elämäntapamuutoksia esim.ravintoon, liikuntaan ja henkiseen hyvinvointiin liittyen.