Henkilökunta

Satu Malinen, jooga@sunahonlaita.fi

Satu on Sun Ahonlaidan perustajajäsen ja joogaohjaaja. Koulutukseltaan kulttuurintutkija ja ympäristöteknologian insinööri on kouluttautunut joogaopettajaksi ja opiskelee joogaa Anne Nuotion kanssa. Joogan lisäksi luovuus, luonto, liikkuminen, musiikki ja eläimet ovat Satulle tärkeitä arjessa.

______________________________________________________________________________

Sanna Tuunainen, p. 050 3683677, kannuskadrums@gmail.com

Sanna on astangajoogaohjaajaksi opiskeleva yrittäjä Liperistä. Koulutukseltaan Sanna on muinaistekniikan artesaani ja luonto- ja ympäristöneuvoja. Luonto, musiikki ja henkisyys kuuluvat vahvasti jokaiseen päivääni. Ohjaan luontoretkiä ja rummunrakennuskursseja sekä rentoutuksia rummun ja äänen avulla. Astangajooga tuli elämääni muutamia vuosia sitten ja muistan, kuinka kyynel silmässä koin tulleeni kotiin. Tahdon tarjota ihmisille keinoja oman itsensä hoitoon ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Jotta jokainen saisi elää täyttä, rauhan ja rakkauden täyttämää elämää.

______________________________________________________________________________


Jasper Keus p. +358 44 0505 288, sunaurinkomaja@gmail.com

Jasper Keus tarjoaa Luontaishoitola AurinkoMajassa hoitomahdollisuuksista hierontaa ja energiatyötä. Hän on perehtynyt herkkyyteen ja pyrkii luomaan tilaa jossa toinen vastaanottava osapuoli voi vapautua lämpimästi ja löytämään uusia ulottuvuuksia omasta itsestään.

______________________________________________________________________________


Anni Perälä p. +358 40 5209 238, sunaurinkomaja@gmail.com