Tarinamme

SunAhonlaita_2014_HA_575 vuotta sitten tähän aikaan Ahonlaidasta ei ollut vielä edes aavistusta. No joo, ehkä aavistus, sillä olihan toivomukset heitetty ilmoille jo vuosia sitten. Silti, miten kaikki tapahtui niin yllättäen ja nopeasti ja että nyt ollaan TÄSSÄ, ihmetyttää. Miten kaikki onkaan tapahtunut, kuin itsestään?

Muutaman vuoden aikana Ahonkylään, keskelle peltoja ja metsiä on rakentunut unelma. Monen ihmisen haave; koti ja työpaikka. Liikkeelle lähdettiin rohkeilla ideoilla ja suurella innolla. Luova ja energinen yhteisö alkoi vuoden 2012 keväällä asuttamaan Ahonkylän entistä koulua ja pala palalta muutamaan nurkkia oman näköisiksi.

Viime vuosina on remontoitu koulu sisältä ja ulkoa, maalattu ja hiottu, rakennettu, rempattu ja ehostettu. Kaikki tämä ei olisi ollut mahdollista ilman mahtavia apujoukkoja, talon väkeä ja talkoolaisia, perheenjäseniä sekä vapaaehtoistyöntekijöitä. Suuri kiitos kaikille projekteissa mukana olleille! Investointeihin ja korjaukseen saimme myös Leader rahoitusta maaseudun kehittämisohjelmasta. Tuki on tullut suureen tarpeeseen yrityksen alkutaipaleella.

MIELETÖNTÄ, että keskellä ei mitään tönöttää sininen talo, joka mahdollistaa niin monta asiaa. Joogastudion lisäksi meille on syntynyt luontaishoitola, rakkaudella ruokaa tarjoava keittiö, sekä upeat tilat, jotka mahdollistavat monenlaiset kurssit, retriitit ja tapahtumat. Mottomme Oivalluksia hyvinvoinnista pätee myös meihin itseemme. Jokainen päivä on mahdollisuus oppia uutta itsestämme: kuinka elää hyvää elämää juuri tänään, elämän ihanan kaaoksen keskellä.

Uskomme, että kaikki on mahdollista. Unelmat Todeksi!

If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough

-Ellen Sirleaf, Afrikan ensimmäinen naispresidentti