Yin Jooga Joensuu / Ammeri

Lisää

12.1.2018 17:15 - 18:30

Taidekeskus Ahjo

Kirkkokatu 23, 80100, Joensuu

5 Osallistujat

Perjantain avoimille Yin-joogan viikkotunneille voit tulla mukaan myös ensikertalaisena.

Kertamaksun 12 EUR (10 EUR työtön/opiskelija) voit maksaa käteisellä tai Smartum-seteleillä paikan päällä. Ota mukaan oma joogamatto ja torkkupeitto.

Tunnit ohjaa Ammeri.

Yinjooga

yin (2)Yinjooga on hermostoa, mieltä ja kehoa tyynnyttävää joogaa. Asennot avaavat lantion ja alaselän aluetta, laittaen energian kiertämään koko kehossa. Yin joogassa keskitytään vahvasti oman kehon tuntemuksien kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun, oppien hyväksymään omaa kehoa juuri sellaisena kuin se on. Yin jooga on meditatiivinen harjoitus, joka vaikuttaa niin fyysiseen, henkiseen kuin energeettiseen tilaamme. Irtipäästäminen, suorittamisesta luopuminen ja rentoutuminen ovat yin joogan ydin. Suosittelemme erityisesti, mikäli stressi kolkuttelee ovellasi!

Tunnit ohjataan osallistujien tarpeet huomioiden. Yin jooga sopii kaikenkuntoisille- ja ikäisille. Se sopii hyvin palauttavaksi ja tasapainottavaksi harjoitukseksi paljon liikkuville sekä istumatyötä tekeville. Asennot tehdään lattian tasolla joko istuen tai selinmakuulla, käyttäen apuvälineinä tyynyjä ja joogablokkeja. Sinun ei tarvitse olla notkea harrastaaksesi joogaa, päinvastoin jooga sopii ”jäykille” erinomaisesti. Tunti päättyy loppurentoutukseen. Tuntiin voi myös kuulua hengitysharjoitus, meditaatio tai mantra.