Vapauttava maalaaminen – Voimapäivä Liperissä 18.8.2019

Lisää

18.8.2019 12:00 - 19:00

Sun Ahonlaita

Koira-aho 1B, 83480, Ahonkylä, Liperi, Pohjois-Karjala

Löydä yhteys omaan ’sisäiseen viisaaseesi’ värien avulla! Kokeneen ohjaajan kanssa voit tutustua turvallisesti sinusta löytyvään emotionaaliseen liikkeeseen sekä liikkumattomuuteen ja päästä sukeltamaan maalaamisen vapauttavaan voimaan.

Aiempaa maalauskokemusta ei tarvita. Maalaaminen tapahtuu ilman etukäteissuunnitelmaa, vaistonvaraisesti ja kontrollista irti päästäen (halutessasi vaikka silmät kiinni tai sormin). Kyse ei ole tekniikoista vaan prosessista: elämälle suostumisen harjoittelemisesta, antautumisesta ja vapautumisesta. Ohjaan maalaamisen alkuun harjoituksen, joka avaa yhteyden omaan sisäiseen maailmaan ja aihealueeseen, joka haluaa nyt tulla näkyväksi.

Maalaukset puhuvat vahvaa kieltään ja niiden intuitiivisia viestejä puretaan lopuksi yhdessä. Osallistujien ei tarvitse kertoa muille ryhmäläisille taustoistaan tai harjoitusten esiin nostattamista kokemuksista, mutta on mahdollisuus sanoittaa omaa kokemusta muille. Toiset voivat toimia itselle oivalluksen peilinä.

OHJELMA:
12-14.30 Maalausworkshop – ’Juurivoima’
Yhteys omaan voimaan sekä mahdollisten tukosten vapauttaminen virtauksen tieltä syvähengitysharjoituksen sekä intuitiivisen maalaamisen avulla. Hinta 50e (sis.välineet)

15-17.30 Maalausworkshop – ’Taivaskanava’
Meditatiivinen mielikuvaharjoitus, yhteys ytimeen ja kaikkeuteen, omaan valon kanavaan.
Hinta 50e (sis.välineet)

18-19 Rauhoittava ja rentouttava musiikkimatka äänimaljojen, rummun, koshi-kellon ja gongin värähtelyissä. Hinta 15e (molempiin maalausworkshoppeihin osallistuneille ilmainen)

Voit osallistua yksittäiseen työpajaan tai varata KOKONAISEN VOIMAPÄIVÄN hintaan 100e!

Varaudu vaatteilla jotka saa tahriintua, sillä akryyliväri jää kiinni kankaaseen. Ota myös evästä mukaan.

Maalausworkshopin osallistumismaksu sisältää akryylimaalit ja ison maalauskankaan tai A3 maalauspaperin. Omilla maalausvälineillä osallistumismaksu 40€. Maksu paikan päällä käteisellä tai etukäteen pankkitilille. Tilinumeron saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

Ryhmään mahtuu max 10 yli 14 -vuotiasta osallistujaa.

VARAA PAIKKASI: anne.kevatjoki@gmail.com / txt 0505916291 (ilmoita samalla sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joista sinut saa tarvittaessa kiinni)

IN ENGLISH:
Are you grieving? Did something bad happen? Did you have possibility to show your sadness, disappointment or anger? Or did you hide your hurt?
You can get your feelings visible through painting. I’ll create safe place for you to feel and express your emotions and let them go. No previous experience of painting is needed. Colours are for expression. Free yourself. Feel the relief.
Reservation and questions: anne.kevatjoki@gmail.com / txt 0505916291

Anne Kevätjoki
Luovuusvalmentaja, intuitiivinen taiteilija, sosiaalityöntekijä (YTM)
Creative coach, intuitive artist, socialworker