Sydänmaan jooga – Matka mielen korpimaille 2.11.2018

Lisää

2.11.2018 18:30 - 21:00

Sun Ahonlaita

Koira-aho 1B, 83480, Ahonkylä, Liperi, Pohjois-Karjala

0405209238

10 Osallistujat

Tervetuloa matkalle itseesi, tervetuloa matkalle pyhään!

Perjantaina 2.11. Oulun vierailijat Matti Pääaho ja Hanna Ojala järjestävät kaikille avoimen illan, jossa teemme herkän ja voimakkaan matkan syvälle itseen. Illan aikana voit päästä koskettamaan syviä arvokkaita osia itsestäsi. Anna mystiikan viedä mukanasi, löydä pyhä itsestäsi!

Tällä kertaa päätimme järjestää hyvin edullisen mahdollisuuden tulla mukaan. Osallistu erikseen Sydänmaan joogaan ja Mindfull Motion tanssitunnille tai molempiin. Molempiin osallistuessa maksat yhteensä vain 30€.

Perjantaina 2.11. klo 18.30-21.00
Sydänmaanjooga – matka mielen korpimaille 
Sydänmaan jooga vie meidät mielen korpimaisemiin pyhäinpäivän kynnyksellä. Jooga voi herkistää, jooga voi viedä meidät syvälle. Jooga voi myös parantaa mieltämme monessa muodossa. Tutustu tähän niin Oulussa ja Natural High joogafestivaaleilla suuresti pidettyyn joogamatkaan, jolla pääsemme kokemaan joogan erillä tavalla kuin ennen. 
Miltä tuntuu metsän tunnelma ja sen tuoma sisäinen rauha? Miltä tuntuu järkkymätön peruskallio jalkojen alla? Haluaisitko oppia tuntemaan saman joogan avulla? Hidasta hengitystäsi. Hidasta joogaasi. Terästä kaikkia aistejasi. Viritä tajuntasi herkemmille tasoille tällä vaikuttavalla harjoituksella. Mene syvemmälle ja löydä yhteys maahan. Tällä hidastavalla joogaharjoituksella tutkimme  maa-elementtiä sielun silmin, hengityksellä ja keholla. Löydä sisäinen sydänmaasi ja sen suuret alkukantaiset potentiaalit. Tutustu maan värähtelyyn matalaan ja turvalliseen tummaan.
Harjoittelemme erilaisia tekniikoita maayhteyden löytämiseksi voimakkain hengitystekniikoin, jooga-asanoilla ja shamanististen soittimien sykkeessä. Tämä tunti on saanut inspiraationsa niin joogaperinteestä, maailman luonnosta, suomalaisesta luontoyhteydestä kuin shamanismiperinteestä. Mieleni minun tekevi!
Aika: 18.30-21.00
Kesto 2,5 tuntia
Hinta: 25€
Maksu paikan päällä käteisellä.
Ilmoittautuminen kalenterin kautta!