Mindful Motion – tanssi valoa pimeyteen sisältä ulos 2.11.2018

Lisää

2.11.2018 17:30 - 18:30

Sun Ahonlaita

Koira-aho 1B, 83480, Ahonkylä, Liperi, Pohjois-Karjala

0405209238

5 Osallistujat

Tervetuloa matkalle itseesi, tervetuloa matkalle pyhään!

Perjantaina 2.11. Oulun vierailijat Matti Pääaho ja Hanna Ojala järjestävät kaikille avoimen illan, jossa teemme herkän ja voimakkaan matkan syvälle itseen. Illan aikana voit päästä koskettamaan syviä arvokkaita osia itsestäsi. Anna mystiikan viedä mukanasi, löydä pyhä itsestäsi!

Tällä kertaa päätimme järjestää hyvin edullisen mahdollisuuden tulla mukaan. Osallistu erikseen Mindfull Motion tanssitunnille ja Sydänmaan joogaan tai molempiin. Molempiin osallistuessa maksat yhteensä vain 30€.

Perjantaina 2.11. klo 17.30-18.30

Mindful Motion – tanssi valoa pimeyteen sisältä ulos 

Mindful Motion-tunti koostuu vapauttavista liike- ja tanssiharjoitteista, jotka ovat juuri niin vaativia kuin itse päätät. Pyrkimyksenä on keskittyä kehoon ja sen luontaiseen tapaan liikkua harjoitusten piirtämien raamien sisällä. Tyyli on jokaisen oma, tanssin riemusta nauttiminen on kaiken tarkoitus. Tällä tunnilla et voi tehdä mitään väärin eikä mitään ole pakko tehdä – omien rajojen kunnioittaminen on kaiken tekemisen perusta. Oman kehon liikkeeseen tutustuminen ja sen tutkiminen avartaa usein myös mieltä ja tekee tilaa uusille näkökulmille ja mahdollisuuksille. Kuten sanotaan, liike on elämää.

Tule tanssimaan pilkahdus valoa pimeään!

Hanna Ojala on runoilija ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, joka on pitkän sekä sisäisen että ulkoisen maailmanmatkaamisensa kautta päätynyt yhdistämään osaamisensa omaksi MyDance-metodikseen, joka yhdistelee erilaisia VitalDanzan, Gagan, vapaan tanssin, ja tanssi-liiketerapian elementtejä.

Aika: 17.30-18.30

Kesto 1 tunnin.

Hinta: 10€

Maksu käteisellä paikan päällä.

Varaa paikkasi ennakkoon!