Lantio Auki -kurssi (TÄYNNÄ)

Lisää

17.2.2018 10:00 - 14:00

Sun Ahonlaita

Koira-aho 1B, 83480, Ahonkylä, Liperi, Pohjois-Karjala

LOPPUUNMYYTY

Lantio Auki- kurssi Sun Ahonlaidassa lauantaina 17.2.2018

HUOM! Perjantaina 16.2. toinen kurssipäivä, jonne mahtuu vielä.

**********************************************************************************

Oulun joogastudion Matti Pääaho on ohjannut Lantio Auki kursseja eri puolilla Suomessa. Kurssit ovat vetäneet salit lähes aina täyteen. Varmasti sen vuoksi, että suurella osalla meistä on aika paljon ihmettelemistä lantion seudun ja erityisesti lonkkien kireyden kanssa elintapojemme takia.  Onko sinullakin kankut tai lonkat jumissa ja kiinnostaako avata niitä terveellisesti?
Lue koko kurssikuvaus ja mieti voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin?

Lonkkien tiukkuus ja siitä johtuvat ryhdin ja alaselän ongelmat, nuo ihanat kansantautimme vaivaavat isoa osaa ihmisistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, johtaa iskiaskipuihin ja niin edelleen.

Lantio Auki -tiiviskurssilla lähestytään lonkkien avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei välttämättä tarvita.

Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden avulla. Opimme yli 20 asanan Lantio Auki -sarjan perusteellisesti ja pikkutarkkaan linjattuna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä, kokopitkänä tai täysin itselle muokattuna ohjelmana. Saat 10 sivuisen kurssimateriaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.

Lonkkien seudun lihaksiston avaaminen tuo joogille paljon mahdollisuuksia tuttuihin ja kokonaan uusiin asanoihin. Kurssista ovat hyötyneet joogit, liikuntaa harrastavat, jooganopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla.
Tule mukaan oppimaan kunnon hoitopaketti lonkille!

Matin opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti lähestyttäviä. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen maailmaan.
(ps. Kuvan mukaista asanaa ei tehdä kurssilla. Tarkoituksena on vain osoittaa, että mitä on mahdollista lonkkien avauduttua pitkäjänteisellä työllä.)

Mitä: Lantio Auki -kurssi
Missä: Sun Ahonlaita, Koira-aho 1 b, Ahonkylä Liperi
Milloin:Lauantaina 17.2.2018 klo 10.00-14.00 (noin 4 tuntia)
Saavu paikalle 15-20 minuuttia ennen alkamista.
Hinta: 60 euroa (sis. harjoitusmateriaalipaketin)
Mukaan: Oma joogamatto/alusta Tai voit lainata paikan päältä, muistiinpanovälineet, joustavat vaatteet
Ilmoittautuminen:  jooga@sunahonlaita.fi

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoa kurssin sisällöstä: Matti Pääaho 0445555878 tai matti@joogastudio.fi
Ilmoittautumisesta ja maksusta: jooga@sunahonlaita.fi

Maksu: Sun Ahonlaidan tilille FI87 5518 0320 0225 48 , Viite 20226, summa 60€ (sis. alv 10%)