Lantio Auki -kurssi 3.11.2018

Lisää

3.11.2018 10:00 - 14:00

Sun Ahonlaita

Koira-aho 1B, 83480, Ahonkylä, Liperi, Pohjois-Karjala

– Huippusuosittu ja todella hyödylliseksi koettu Lantio Auki kurssi järjestetään Sun Ahonlaidassa marraskuussa –

 

Toivottu Matti Pääahon Lantio Auki -kurssi järjestetään lauantaina 3.11.2018 Sun Ahonlaidassa.

 
Ei ole ihme, että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut yllättävän suuren suosion. Joogaohjaaja Matin kotikaupungin Oulun lisäksi myös muualla Suomessa kurssit ovat vetäneet salit lähes aina täyteen ja jopa myyty usein ennätysajoissa loppuun. Suurella osalla meistä on aika paljon ihmettelemistä lantion seudun ja erityisesti lonkkien kireyden kanssa elintapojemme vuoksi. Onko sinullakin kankut tai lonkat jumissa ja kiinnostaako avata niitä terveellisesti?
 
Lue ihmeessä koko kurssikuvaus ja mieti voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin?
 
”Kiitos aivan ihanasta kurssista Kokkolassa Matti! Olen itse pitkään kärsinyt lantion virheasennosta ja sitä kautta koko elimistö menny jumiin. Tämä kurssi antoi toivoa etten ehkä lopun elämääni kärsikkään kivuista ja antoi uskoa siihen että itse voin tehdä paljon sen eteen. Ilmotin itseni uudelleen joogaan, jossa olen aiemminkin käynyt. Olen myös harjoitellut kotona ja voin paljon paljon paremmin sekä jaksan arjen pyörityksen kahden pienen lapsen kanssa paljon paremmin. Kiitos vielä ja oikein ihanaa kesää sinulle.”
 
Lonkkien tiukkuus ja siitä johtuvat ryhdin ja alaselän ongelmat, nuo ihanat kansantautimme vaivaavat isoa osaa ihmisistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, johtaa iskiaskipuihin ja niin edelleen.
 
Lantio Auki -tiiviskurssilla lähestytään lonkkien avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei välttämättä tarvita.
Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden avulla. Opimme yli 20 asanan Lantio Auki -sarjan perusteellisesti ja pikkutarkkaan linjattuna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä, kokopitkänä tai täysin itselle muokattuna ohjelmana. Saat 10 sivuisen kurssimateriaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.
 
Lonkkien seudun lihaksiston avaaminen tuo joogille paljon mahdollisuuksia tuttuihin ja kokonaan uusiin asanoihin. Kurssista ovat hyötyneet joogit, liikuntaa harrastavat, jooganopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla.
 
Tule mukaan oppimaan kunnon hoitopaketti lonkille!
Matin opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti lähestyttäviä. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen maailmaan.
(ps. Kuvan mukaista asanaa ei tehdä kurssilla. Tarkoituksena on vain osoittaa, että mitä on mahdollista lonkkien avauduttua pitkäjänteisellä työllä.)
 
Mitä: Lantio Auki -kurssi
 
Missä: Sun Ahonlaita, Koira-aho 1 b, Ahonkylä Liperi
 
Milloin: Lauantaina 3.11.2018 klo 10.00-14.00 (noin 4 tuntia)
Saavu paikalle 15-20 minuuttia ennen alkamista.
 
Hinta: 60 euroa (sis. harjoitusmateriaalipaketin)
 
Mukaan: Oma joogamatto/alusta. Lainamattoja myös paikan päällä. Muistiinpanovälineet, joustavat vaatteet
 
Ilmoittautuminen: jooga@sunahonlaita.fi
 
Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoa kurssin sisällöstä: Matti Pääaho 0445555878 tai matti@joogastudio.fi
 
Ilmoittautumisesta ja maksusta: jooga@sunahonlaita.fi
 
Maksu 26.10. mennessä Sun Ahonlaidan tilille
FI87 5518 0320 0225 48
Viitenumero 20226
Summa 60€ (sis. alv 10%)