Astangan alkeisjatko, Joensuu, Satu

Lisää

4.9.2017 16:30 - 18:00

Taidekeskus Ahjo

Kirkkokatu 23, 80100, Joensuu

0405209238

11 Osallistujat

Astangajooga on kokonaisuus, johon kuuluvat fyysistä kehoa puhdistavat asanat, hengitystekniikka, joogafilosofia, mantrat, meditaatio ja rentoutuminen. Tunneilla käydään läpi astangajoogaan kuuluvia asioita, pääpainona kehoa avaava ja puhdistava fyysinen harjoitus joka tehdään rauhalliseen tahtiin hengityksen rytmittämänä. Asanoita harjoitellaan seisomasarjasta ja istumasarjan alusta osallistujien mukaan edeten.

Suorittamisesta ja kiireestä irtipäästäminen sekä oman kehon herkkä ja tarkka kuuntelu ovat ohjenuoria harjoitukseen. Alkeisjatkotunti sopii astangaa tai vinyasajoogaa jo jonkin verran tunteville, esim. alkeistunnilla käyneille.

Tarvittavat välineet tunnille: joustavat, mukavat vaatteet sekä lämmintä loppurentoutusta varten. Astangajoogassa on hyvä olla pitävä, liukumaton joogamatto. Paikan päällä on muutamia lainamattoja, mikäli sinulla ei ole omaa.

Tunti pidetään, mikäli vähintään 5 hlö on ilmoittautunut. Peruutustapauksissa ilmoitamme osallistujille sähköpostilla tai tekstarilla.

Kertamaksu käteisellä 12/10€ tai Sun Ahonlaidan joogakortti:

  • Tutustumiskortti uusille asiakkaille 3 krt 30€
  • 5 kerran kortti 55€
  • 10 kerran kortti 100€

Joogakortin voit hankkia verkkokaupastamme

Myös Smartum, Virike- ja Sporttipassit käyvät maksuna.