Joogaloma Portugalissa 5.-12.11.2017

Lisää

5.11.2017 - 12.11.2017 00:00

Viikko valoa, joogaa ja valloittavaa kasvisruokaa Portugalissa!

Tule mukaan joogamatkalle karkuun syksyn pimeyttä. Lataamme akut rauhoittumisella, sopivalla määrällä lepoa ja liikettä sekä mahtavalla kasvisruualla portugalilaiseen runsaaseen tyyliin.

Retriitti järjestetään joogaajia hemmottelevassa majatalo Omassimissa, jota rakkaudella pyörittävät pariskunta Lia ja Eduardo. Omassim sijaitsee uinuvassa pikkukylässä hieman Lissabonista pohjoiseen Atlantin aaltojen läheisyydessä, kaukana turistivirroista. Ympäristö on erinomainen rauhoittumiseen ja voimaantumiseen.

 

Päivät alkavat aamujoogalla ja aamiaisella. Sen jälkeen ohjelmassa voi olla oman tarpeen mukaan lepoa, hoitoja, kävelyretkiä ympäristöön ja merenrantaan tai surffitunteja osaavassa opetuksessa. Illansuussa kokoonnumme jälleen yhteiseen harjoitukseen ja sen jälkeen illalliselle.

 

Joogaharjoitukset muodostuvat ryhmän mukaan. Aamuharjoituksena on astangajooga, jonka alkeet on hyvä tuntea ennen retriittiä. Mukaan vovat tulla aloittelijat ja jo edistyneemmät. Illan harjoitus on rauhoittava: esimerkiks syvärentouttavaa jooga nidraa, meditaatiota tai mantraa. Keskitymme retriitillä kiireestä ja suorittamisesta irtipäästämiseen, annamme aikaa pysähtyä elämässämme tärkeisiin asioihin.

 

Retriitti on mahdollisuus irrottautua oman elämän kiireistä ja velvollisuuksista. Arjesta irtaantuminen myös antaa uutta näkökulmaa ja selkeyttä tietää mihin suuntaan haluaa elämäänsä viedä kotiin palattuaan.

 

Voit osallistua retriittiin yksin tai ystävän kanssa. Aina on kuitenkin mahdollisuus ottaa aikaa hiljaisuudelle ja yksinololle, kirjoittamiselle, piirtämiselle tai meren aaltojen kohinalle.

 

Surffitunnit tuovat viikkoon oman mausteensa – mikäli kuulet meren kutsuvan sinua, voit ottaa tunteja koko viikon ajan tai kokeilla muutaman päivän. Surffiopetus on erinomaista ja ensikertalainenkin pääsee aaltojen kyytiin turvallisesti. Surffaus on huikea kokemus itsensä ylittämisestä!

 

Omassimissa on myös erinomainen valikoima hierontoja ja hoitoja taitavien terapeuttien tekemänä. Hoitoja ottaessa on hyvä jättää aikaa levolle hoidon jälkeen. Viikon päätteeksi järjestetään Sweatlodge – Saunaseremonia johon osallistuvat voivat kokea uudestisyntyvänsä rituaalisessa puhdistautumisessa.

 

Esimerkki päiväohjelmasta:

8.00 Aamujooga (90 min)
9.30 Aamiainen

Aamupäivä: Vapaa-aikaa ja mahdollisuus keskustella joogaharjoituksesta

12.00 Lounas
Iltapäivä: Vapaa-aikaa / Surffitunteja / Hierontoja / Kävelyä ja meren ihailua

17.30 Iltajooga (90 min)

19.30 Illallinen

 

Retriitin hinta:

 • 585 €/hlö jaetussa 3 tai 5 hengen huoneessa
 • 615 €/hlö kahden hengen huoneessa

 

Retriitti sisältää:

 • 7 yön majoituksen
 • 7 runsasta noutopöytä aamiaista
 • 6 runsasta noutopöytä lounasta
 • 6 runsasta noutopöytä illallista
 • 6 päivänä aamu-ja ilta joogaharjoitus 1,5 h

 

Päivän ajan vapaasti tarjolla on suodatettua vettä, teetä ja hedelmiä.

 

Hinnat eivät sisällä lentoja. Sopivia lentoja löytyy edullisesti mm. Momondon sivuilta.

Lentokenttäkuljetus järjestyy Lissabonin kentältä suoraan majataloomme. Järjestämme kuljetuksen tulijoiden lentoaikataulujen mukaan. Kuljetuksen hinta on esim. 1-4 hengeltä 50€.

 

Muu ohjelma:

 • Surffiopetus Progress Surf School (sis. kuljetuksen, surffilaudan, märkäpuvun, vakuutuksen): ½ päivää 35€, koko päivä 65€, viikko (n. 10 h opetusta) 150€
 • Luontaishoidot ja terapiat: Ayurvedinen hieronta 40€, Holistinen hieronta 40€, Shiatsu 40€, Aromahieronta 50€, Reiki 25€
 • Sweatlodge: Pudistava saunaseremonia 25€/hlö. Seremonia järjestetään lauantai-iltana ja sen kesto on noin 4 tuntia. Lisätietoa https://www.omassim.com/sweatlodge

 

Joogaharjoituksista ja retriitin järjestelyistä vastaa Satu Malinen. Kysymyksiä retriitistä voit lähettää osoitteeseen jooga@sunahonlaita.fi

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen sähköpostilla jooga@sunahonlaita.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja huoneet jaetaan toiveiden mukaan.

MAKSU:

Retriitti maksetaan kahdessa osassa, varausmaksuna ja loppumaksuna. Varausmaksun 240€ maksetaan ennen retriittiä ja loppumaksu paikan päällä.

Ilmoittautumisen jälkeen voit maksaa varausmaksun seuraavilla tiedoilla:

 • Tilinumero: FI10 5234 2020 0447 18
 • Saajan nimi: Tmi Satu Malinen
 • Viite:  11 20170
 • Summa: 240€

Loppumaksu retriitistä 345€/375€ majoituksesta riippuen maksetaan paikan päälle tai tilisiirrolla. 

 

PERUUTUSEHDOT:

Varausmaksusta palautetaan 75% osallistujan peruuttaessa 90 päivää ennen retriitin alkua.

Varausmaksusta palautetaan 50% osallistujan peruuttaessa 60 päivää ennen retriitin alkua.

Varausmaksua ei palauteta 45 päivää ennen retriitin alkua. Osallistuja voi siirtää paikkansa toiselle.

 

MUUTA:

 

Lisätietoja paikasta ja video:

https://www.omassim.com/about-us

 

Kuvia huoneista:

https://www.omassim.com/rooms-rates

 

Omassim Facebookissa:

https://www.facebook.com/Omassim/
Portugali_retriitti