Jooga Nidra – Syvärentoutus

Lisää

13.6.2018 18:00 - 19:00

Sun Ahonlaita

Koira-aho 1B, 83480, Ahonkylä, Liperi, Pohjois-Karjala

7 Osallistujat

desing by Ammeri Kankaisto

 Jooga Nidra – Syvärentoutus

Tule keräämään voimia syvällisen rentoutumisen ja pysähtymisen avulla. Harjoitus sopii kaikille. Lue tarkempi kuvaus alta ja ilmoittaudu mukaan <3
 
*****************************************************
 
Jooga nidra vapauttaa mielen hälinästä ja kehon jännityksistä Se pysäyttää meidät kiireisen arjen keskellä. Jooga Nidra ”jooginen uni”on meditaatiotila, jossa meditaation kaltainen mielen pysähtyminen on helppo saavuttaa kehon rentoutumisen kautta.
 
Et tarvitse aiempaa kokemusta meditaatiosta, mutta mikäli teet samaa harjoitusta, huomaat sen muuttuvan ja syvenevän. Saman harjoituksen toistuessa tietoisuus herkistyy ja intuitio sekä luovuus heräävät. Säännöllistä jooganidraa on hyvä harjoittaa fyysisen joogan ohella, niin että tuntemus omasta kehosta ja energiasta on jo olemassa.
 
Jooga nidrassa keho, mieli ja tunteet johdatetaan syvään tietoiseen rentouteen. Rentous on syvemmällä tasolla mitä normaalissa nukkumisessa tai rentoutumisessa. Silloin tietoisuus on kääntynyt sisäänpäin ja ulkoiset ärsykkeet lakkaavat häiritsemästä. Harjoitus palauttaa stressistä ja hoitaa väsynyttä mieltä ja kehoa.
 
Tule kokemaan tämän harjoituksen vaikutukset omakohtaisesti! Harjoitus tehdään lattialla selinmakuulla.
 
Ohjaajana Satu Malinen.
 
Ilmoittautuminen kalenterin kautta www.sunahonlaita.fi/kalenteri. Ilmoittautuminen on sitova.
 
Mukaan joustavat, mukavat ja lämpimät vaatteet.
 
Hinta 12€/10, €opiskelija, työtön (käteinen) 
 
Lämpimästi tervetuloa!