TÄYNNÄ – FLOW JOOGA KURSSI, Ahjo Joensuu, Satu

Lisää

16.1.2017 16:30 - 18:00

Taidekeskus Ahjo

Kirkkokatu 23, 80100, Joensuu

flowjooga-peruskurssi-1Tervetuloa rauhoittavaan ja energisoivaan harjoitukseen vakioryhmässä ja tunnelmallisessa Ahjon salissa!

Joogan ydin on itsensä tuntemisessa, rauhoittumisessa ja läsnäolossa. Rentoutuminen ja hyväksyminen kuuluvat kaikille tunneille. Syvä hengitys ja tarkkaavaisuus rentouttavat kehoa ja rauhoittavat mielen.

Kurssilla käydään läpi joogalle ominaista hengitystekniikkaa sekä lihaslukkoja sekä vaihdellen erilaisia teemoja fyysisistä linjauksista kehon syvätuntemuksiin saakka. Asioita voi kurssin myötä nousta käsiteltäväksi myös kurssilaisten tarpeista ja toiveista.


Flow Jooga kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Kurssimuotoinen opetus mahdollistaa etenemisen omassa harjoituksessa ja ryhmän energian avulla harjoituksesta tulee rauhallisempi. Yhdessä hengittäminen ja läsnäolo tuovat voimaa. Joogaryhmä on pieni ja turvallinen yhteisö, jonne voit aina tulla omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet!

Tuntien loppuun rentoutumisen lisäksi kuuluvat myös mantrat ja meditaatio. Mantrojen avulla joogaharjoitus voi mennä syvemmälle avaten tietoisuutta ja sydäntä. Mantroja voi vain kuunnella tai laulaa mukana, hyräillä, liikkua, tunnustella. Mantrojen rauhoittavasta energiasta pääsee nauttimaan jo pelkällä läsnäololla. Mukana kurssilla säestämässä mantroja on Eeva Pentikäinen.

Kurssin ohjaa joogaohjaaja Satu Malinen.

Ilmoittautumiset sähköpostilla jooga@sunahonlaita.fi.

Varmista paikkasi pian – kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tule mukaan – Matkalle itseesi <3

AIKA: Maanantaisin klo 16.30-18. Ajalla 16.1.-22.5. yhteensä 16 krt kevään aikana. HUOM! Tunteja ei ole: 27.2.,17.4., 1.5.

PAIKKA: Taidekeskus Ahjo, Joensuu Kirkkokatu 23

HINTA: 165€ / 16 krt 1,5h. Maksu Holvin verkkokaupasta, käteisellä tai Smartum/Virike-seteleillä