Emotion dance – Jumalatar sinussa Joensuu

Lisää

11.5.2019 14:00 - 19:00

Image may contain: one or more people, text and indoor

eMotion Dance® Tunteiden tanssi palaa Joensuuhun teemalla Jumalatar Sinussa.

Juhlistamme äitien päivän kynnyksellä naiseutta ja sukellamme teemaan erilaisten arkkityyppien tansseilla ja harjoituksilla. Tässä työpajassa on mahdollisuus päästää irti vanhasta jo palvelleesta ja luoda nahkansa uudelleen kohti kevyempää olemusta ja täyttymystä.
Voit antautua oman kehosi ja musiikin vietäväksi ja antaa itsellesi luvan olla se, mitä olet juuri nyt yrittämättä mitään muuta ja pakottamatta. Silloin sieltä paljastuu aarre. Sinä. Todellinen itse.

Voit tulla esim. tapahtumaan äitisi kanssa, ja miehet voivat hemmotella vaimojaan ja tyttöystäviään erityisen hienolla lahjalla tähän työpajaan. Tai voit itse suoda itsellesi kevään upeimman kokemuksen ja tulla mahtavaan porukkaan juhlistamaan naiseuttasi. Kaikki naiset ovat tervetulleita.

Olen Kirsi Voutilainen ja kutsun sinut kiehtovalle matkalle itseesi. Vien sinut löytöretkelle vaihteleviin tunnemaisemiin. Toimin inspiroivana, kokeneena ja turvallisena matkaoppaanasi. Et suinkaan matkusta yksin, vaan tämä on ryhmämatka. Koko matkasi ajan vierelläsi on toiset. Toki saat omaa tilaa ja aikaa matkustaa myös omissa oloissa keskittyen vain itseesi. Matkaamme mukaansatempaavan musiikin ja tanssin ja liikkeen ja kohtaamisen ja kosketuksen keinoin.

Kutsun Sinut olemaan juuri sellainen kuin olet. Tällä matkalla saat pudottaa yhteiskunnan odottamat maskit ja kokea helpotusta ettei tarvitse suorittaa. Voit antautua sallivaan ja hyväksyvään ilmapiiriin. Olet hyvä ja riittävä omana itsenäsi. Mitään ei pakoteta eikä väkisin yritetä eikä minkään tarvitse muuttua. Olemme yhdessä kaikkea sitä mitä olemme ja mitä olemme kokeneet. Voit kuitenkin käyttää hyödyksesi matkaa, jos koet tarpeesi muutoksiin tai kasvuun elämäsi polulla ja istuttaa siemenen itämään alati uudistuvaan maaperään ja antaa uudelle mahdollisuuden kasvaa.
Itse päätät matkasi syvyyden. Voit sukeltaa tunteiden mereen uskaliaasti tai varovasti uida pinnalla nauttien musiikista ja tanssista ja matkaseuralaisten läsnäolosta. Salakavalasti tämä matka kuitenkin vaikuttaa sinuun oli aikeesi mikä tahansa. Sinuun tarttuu uutta elinvoimaa ja iloa, koet vapautumista ja rauhoittumista.
Parhaimmillaan sisältäsi paljastuu aarre, timantti, aito itsesi. Parhaimmillaan löydät rauhan, turvan sataman itsestäsi, myötätunnon itseäsi ja toisia kohtaan. Parhaimmillaan elämäsi saa uuden nosteen, jos sitä kaipaat tai se vahvistaa jo tasapainoista oloasi Kaikki nämä löydöt antavat voimavaroja elämääsi arjen iloissa ja suruissa. Lähde kanssani tanssimaan elämäsi tanssi!

eMotion Dance® on yhdistelmä tanssia, liikettä, kohtaamista ja hienovaraista kevyttä kosketusta, yhteisöllisyyttä. Hengityksen vapauttaminen on myös tärkeässä roolissa. Jokainen tanssi/harjoitus ohjataan sanallisesti, johon osallistuja luo omat askeleensa ja tavan ilmaista sitä, mikä siinä hetkessä ilmenee.
Harjoituksia/tansseja tehdään yksin, parin kanssa ja ryhmissä. Ei vaadi tanssitaitoa tai ennakkotaitoja. Jokainen osaa tämän.

Punaisena lankana on rakenteena Vital Danza, johon olen lisännyt vaikutteita mm. syvähengitysmetodista, kehollisista meditaatioista sekä muista kehollisista tunnetyöskentelymenetelmistä. Täten tämä on ainutlaatuinen tapa luoda yhteyttä itseesi ja toisiin.

Työpajoissa on mahdollista päästä kosketuksiin syvimmän olemuksensa kanssa ja lisätä itsetuntemusta ja avautua elämälle. Näissä on mahdollisuus tunnistaa tunteita ja kokea niitä autenttisesti ja ilmaista vapaasti turvallisessa ja rakkaudellisessa tilassa. Kaikki tunteet ovat tervetulleita, niin niin sanotut kielteiset ja niin sanotut myönteiset. Tunteita ei arvoteta eikä omaa tai toisten ilmaisua arvostella. Jokainen on tervetullut ja hyväksytty juuri sellaisena kuin on.
Monipuolinen musiikki vie sinut matkalle itseesi mahdollistaen tunteiden kirjon. Sekin on ok, ettei tunteita nouse eikä se olekaan itsetarkoitus vaan mahdollisuus kokea ja tuntea ja ilmaista ja vapautua. Työpajan suunta on rauhan, rakkauden ja turvan kokeminen. Tunteiden ja ajatusten taustalla lepää syvä rauha, stillpoint, jossa ei värähdä lehtikään.
Voit tulla mukaan, vaikket olisi niin sanotulla itsesi etsimisen tiellä. Tai käyttäisin tähän mieluummin sanaa avautumisen ja vapautumisen tiellä. Voit tulla mukaan nauttimaan tanssista ja musiikista, toisten seurasta ja kohtaamisesta. Työpajat ovat rentouttavia, vauhdikkaita ja riemullisia sekä rauhallisia ja täynnä kauniita kohtaamisia. Enemmän kuin sanoja. Niin kuin suklaa, tämä sinun on koettava, että tiedät, mistä puhun ♥

MITÄ saan siitä itselleni?
Voit saada:
elinvoimaa
kokonaisvaltaista hyvinvointia
keho ja mieli yhteyden
mahdollisuuden tulla tietoiseksi tunteista ja ilmaista niitä
itsetuntemusta
stressinpurku mahdollisuuden
rentoutta ja rauhaa ja turvaa
fyysisen kunnon nousemista
itsesi hyväksymistä
nähdyksi tulemista
tunnetaitojen kehittymistä ja siten ihmissuhteiden parantumista
hoivaa
kommunikointikyvyn kehittymistä
luovuutta ja uutta ratkaisukykyä
läsnäolo taitojen kehittymistä
vapautta olla oma itsesi
suorittamisesta luopumista
itsesäätelyä
myötätuntoa ja rakkautta itseäsi ja muita kohtaan
tunteen, että olet riittävä juuri sellaisena kuin olet
työpajojen jälkeen olosi on mahtava!

Palautetta työpajoista:

Ihana Katariina kuvailee työpajaani näin suloisesti.
Suosittelen koko sydämestäni! Vapaa, luova, tunteiden ja sielun syövereihin sukeltava tanssi on pelastanut elämäni, avannut aivan uusia tasoja! Mitään ei pakoteta eikä yritetä. Se, mikä tapahtuu, tapahtuu. Kirsi luo upean, turvallisen, rakkaudellisen ja pirskahtelevan nautinnollisen tilan ilmaista sitä, mikä ilmenee!

Suloinen Janina kuvailee.
Tanssista on tuntiesi ansiosta tullut minulle elinehto, paikka jossa purkaa turvallisessa ilmapiirissä ja paikka jossa kasvaa. Olen pystynyt laajentamaan rohkeuttani heittäyttyä taas muuallakin elämässäni. Kun aloitin koin olevani kömpelö ja arka. Eilen sain tanssistani niin käsittämättömiä kommentteja muilta osallistujilta, etten alkuun tajunnut että he puhuvat minusta. Olen niin kiitollinen kaikesta ja kaikista,

Aivan napakymppi! Noora
Myös sanottua:
Lämmin ja turvallinen tunnelma.
Missään en ole kokenut vastaavaa, ihmiset ovat niin sydän auki.
Valovoimainen, esimerkillinen, todella myötätuntoinen ohjaaja.
Loistava draaman kaari.
Kaupungin parhaat tanssit.
Parhaat musiikit.
Ainut paikka, missä saa olla oma itsensä. Kirsi ohjaa ihan kuin ei ohjaisi ollenkaan, kaikki vain soljuu
Olo on kuin ois ollut Natural High Festareilla

Oon tosi onnellinen ja kiitollinen hetkistä mitä oon päässyt kokeen sun tansseissa, kiitos äärettömästi. Se on ollut parasta mitä mulle on tapahtunut pitkään aikaan ku oon löysin tanssin, ja tuon vapaudentanssin mitä sun tunneilla!! Sulla on erityinen, kaunis sielullinen ote ohjaamiseen kun teet sen rakkaudella meitä kaikkia kohtaan; ja saat meissä aikaan sen mikä tärkeintä, rakkaus ja jakaminen, yhteys ihmisten välillä, me tarvitaan toisiamme. Eve P

Kirsin tunneilla tunteita kannustetaan esille. Tanssiminen on helppoa ja vapaata joka antaa tilaa tunteiden ilmaisulle. Itkeminen, huutaminen, nauraminen ja kaiken kattava itse ilmaisu on sallittua ja olen kokenut tulleeni nähdyksi ja tuettu myöskin vaikeiden tunteiden edessä. Rakastava hellyys joka Kirsistä hohtaa on opettanut mua paljon ja antanut mulle voimaa ja rohkeutta olla oma aito itseni. eMotion Dance on mulle hyvin tärkeä kanava yhdistyä itseeni, kehooni ja rakkauteen ja tanssi on mitä parhaimpia tapoja manifestoida tätä rakkautta joka on minun ja kaikkeuden syvin olemus. Olen ikuisesti kiitollinen Kirsille ja eMotion Dance ryhmälle. Johan B

Lisää minusta ja eMotion Dancen synnystä voit lukea kotisivuiltani. Sisältää myös tarinani, joka ei ole ihan tavanomainen. www.emotion-dance.com

Pukeudu liikuntaan sopiviin vaatteisiin. Kerrospukeutuminen on hyvä tai ota mukaan jotain lämmintä hitaita harjoituksia varten. Välillä syke nousee ja hiki virtaa. Jokainen tekee kaiken kunnioittaen omia rajojaan ja toisten. Mitään ei pakoteta eikä väkisin yritetä. Juomapullo mukaan. Avojaloin on hyvä tanssia, mutta tanssitossut tai tanssilenkkarit ok myös. Avoin mieli on suotavaa, muttei vaadita ♥ Täysi-ikäisyys on edellytys.

Työpajan tapahtumapaikka on Sun Ahonlaita. Työpajan hintaan kuuluu ruoka ja juomat. Liput ostetaan Holvista ja hinta on 129e. Varaa paikkasi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Ota mukaan oma vesipullo!

Työpaja alkaa kello 14.00 ja loppuu noin 19.00.

Aikataulu alustavasti
14.00 – 14.30 tervetuloa ja jakaminen
14.30 – 16.00 työpaja
16.00 -17.00 ruokatauko
17.00 – 18.30 työpaja
18.30 – noin 19.00 (19.30) jakaminen

Jos sinulla on kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä! kirsi.voutilainen@hotmail.fi tai 0400 855887