Clearing Toxic Emotions -kurssi 19. – 20.5.

Lisää

19.5.2018 - 20.5.2018 10:00 - 17:00

Sun Ahonlaita

Koira-aho 1B, 83480, Ahonkylä, Liperi, Pohjois-Karjala

Mitä ovat toksiset tunteet?

Toksisia eli myrkyllisiä tunteita syntyy sellaisissa tilanteissa, joissa meitä loukataan tavalla tai toisella: emme saa sitä rakkaudellista kohtelua mitä olisimme toivoneet saavamme. Kyse on siis tunteesta joka verottaa hyvinvointia. Emotionaalisesti latautuneet kokemukset taltioituvat kehoomme ja energioihimme ja jollei niitä osaa purkaa, ne saattavat aiheuttaa ongelmia. Mikäli jokin muisto herättää sinussa negatiivisia tunteita vielä vuosienkin jälkeen tai huomaat ärsyyntyväsi jonkun ihmisen käytöksestä, se on merkki siitä, ettet ole käsitellyt jotain menneisyytesi tapahtumaa riittävän syvällisesti. Kun jokin tapahtuma laukaisee sinussa negatiivisen reaktion, energiakenttääsi ja soluihisi taltioituneet tunteet aktivoituvat ja saatat reagoida jopa suhteettoman voimakkaasti pieneenkin ärsykkeeseen. Tyypillisiä toksisia tunteita ovat mm. syyllisyys, häpeä, suuttumus, katumus, halveksunta, katkeruus, viha, paheksunta, mustasukkaisuus ja itseinho.

Taivaallinen kiitos eilisestä! Tuntuu ihan kuin koko hermostojärjestelmä puhdistuisi. Eilen nukahdin sohvalle päiväunille ja yhtäkkiä tunsin olevani kuin vauva isossa kehdossa ja TODELLA TURVASSA. Mieletön lämpö tuli sekä kehon sisältä että ulkoa. Avautukoon anteeksianto, kiitollisuus ja rakkaus! – Ilona, Helsinki

Miksi näistä tunteista on hyvä vapautua?

Kentässämme ja kehossamme lymyilevät kipeät tunteet syövät elämänenergiaamme, vaikuttavat negatiivisesti mielialaamme, fyysiseen terveyteemme, ihmissuhteisiimme, raha-asioihimme ja omanarvontuntoomme, sekä aiheuttavat negatiivisten tapahtumien toistumista elämässämme. Päädymme aina samanlaisiin ihmissuhteisiin, meitä kohdellaan aina tietyllä tavalla, emme etene työelämässä, saamme aina pettyä, ja niin edelleen. Myrkylliset tunteet yksiselitteisesti syövät elämänlaatuamme. Jos haluat tuntea olosi rakastetuksi ja arvostetuksi, oppia arvostamaan itseäsi, kokea mielenrauhaa ja luottamusta, nauttia rakastavista ihmissuhteista, vetää puoleesi toivomiasi tilaisuuksia ja saada tukea, lakata kritisoimasta itseäsi ja muita, haudata sotakirveen jonkun kanssa ja ylläpitää terveyttäsi tai pudottaa painoasi, tunne-elämän terveys on äärimmäisen tärkeää. Toksiset tunteet eivät happamoita pelkästään mieltä, vaan myös kehoa, tehden siitä oivallisen kasvualustan haitallisille organismeille.

Miten CTE-prosessi toimii?

Clearing Toxic Emotions –prosessi purkaa tiettyyn ihmiseen ja tapahtumaan liittyvät negatiiviset tunteet niin tehokkaasti, että kun asia on käsitelty, siihen ei enää tarvitse palata. Nopeimmillaan vuosikymmeniä vaivanneesta asiasta voi toipua vartissa, kun prosessi on tullut tutuksi. Menetelmää on tutkittu ja kehitetty toistakymmentä vuotta mm. fyysikoiden avulla ja vesitutkimuksistaan kuuluisaksi tulleen edesmenneen Masaru Emoton laboratoriossa, joten kyseessä on tieteellisesti tutkittu ja tuhansien asiakaskokemusten välityksellä toimivaksi todistettu metodi.

Kun myrkyllisten tunteiden värähtely häviää kentästäsi, et enää vedä puoleesi samanlaisia ei toivottuja tapahtumia ja pystyt muistelemaan menneisyyden tapahtumia kiitollisuudella. Lopulta menneet kokemuksesi tuntuvat siltä, kuin ne olisivat tapahtuneet jollekulle toiselle tai jossain toisessa elämässä ja olet vapaa luomaan itsellesi aivan uudenlaista tulevaisuutta. Samalla kehosi puhdistuu asiaan liittyneistä fyysisistä toksiineista seuraavien vuorokausien aikana.

Iso kiitos sinulle Suvi! Nukuin oikein hyvin ja unen laatu oli superhyvä! Hoidon aikana vasemmassa olkapäässä tuntui hassua paineen tuntua. Huomasin seuraavana päivänä kun lähdin lenkille, että olkapää oli todella irtonainen ja liikerata parantunut huomattavasti. Ihan mahtavaa! Lisäksi olo on tuntunut kokonaisvaltaisesti kevyemmältä, etenkin psyykkisesti. Mieleen on jopa alkanut tulla varovaista tulevaisuudenuskoa ja uskoa, että kaikki järjestyy. Ihanaa kun olet olemassa! – Teija, Helsinki

Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita:

  • mitä kuormittavat tunteet ovat ja miten ne taltioituvat kehoomme
  • miksi niistä on syytä päästä eroon
  • mitä voit odottaa kun toksiset tunteet poistuvat kehostasi ja energiakentästäsi
  • miksi perinteinen puheterapia ei riitä, kun kyse on syvällisestä emotionaalisesta paranemisesta

Opit prosessin kaikki vaiheet ja tekemään hoidon itsellesi. Saat loppuelämäksesi käyttöösi menetelmän, jolla voit puhdistaa elämän varrella kertyneet tunnetaakat ja pystyt ennalta ehkäisemään uusien kuormittavien tunteiden taltioitumisen kehoosi. Käymme läpi teoriaa ja teemme harjoituksia. Huom! Kurssi ei pätevöitä tekemään hoitoja kenellekään muulle.

 

Aika: la ja su klo 10.00  – 17.oo

Paikka: Sun Ahonlaita, Koira-aho 1B, 83480 Ahonkylä, Liperi (yhteys:jooga@sunahonlaita.fi, Puh. 040 520 9238)

Hinta: 300,00 eur, sis. alv 24%, osamaksumahdollisuus sovittaessa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: suvi@suvibowellan.com tai 045 672 0602

Ilmoittautumalla sitoudut peruutusehtoihin.