Astangajoogan peruskurssi Sun Ahonlaita

Lisää

9.1.2018 17:00 - 18:15

Sun Ahonlaita

Koira-aho 1B, 83480, Ahonkylä, Liperi, Pohjois-Karjala

Kuva: Otto Tarvainen

Astangajoogan peruskurssi Sun Ahonlaita

Tiistaisin 17-18.15

9.1.-24.4.2018 15 krt

Ei kokoonnu hiihtolomaviikolla 5.3.

 

Tervetuloa Astangajoogan peruskurssille Sun Ahonlaitaan!

 

Tässä ryhmässä voit aloittaa joogan joko aivan ensimmäistä kertaa tai tulla mukaan kokeneempana. Mitään ennakkotietoa joogasta ei tarvitse.

Ryhmän tavoitteena on tuoda jooga säännölliseksi osaksi elämää. Ryhmässä voi harjoittaa astangajoogaa oman tason mukaan. Mukaan ovat tervetulleita aivan aloittelijat sekä jo pidempään harrastaneet. Ryhmässä on mahdollisuus harjoitella itseään kuunnellen läsnäolevassa ja tukevassa ilmapiirissä.

 

Rauhoittuminen ja rentoutuminen edeltävät joogaa. Arjesta irtaantumista helpottaa harjoitukselle pyhitetty paikka ja arkisten asioiden jättäminen joogasalin ulkopuolelle. Joogan ydin on itsensä tuntemisessa ja läsnäolossa. Annamme itsellemme tilaa rentoutumalla ja hyväksymällä. Silloin kivut ja jäykkyydet eivät ole ongelma, vaan ne voivat alkaa parantua.

 

Joogan vaikutukset ovat fyysisiä, henkisiä ja psyykkisiä. Ne tulevat osaksi elämää säännöllisellä harjoittelulla. Kehon notkistuessa ja voimistuessa mieli rauhoittuu, ajatus kirkastuu ja tunteet tasoittuvat. Jooga murtaa uskomuksia itsestämme. Fyysinen kehomme ja terveytemme on arvokas asia, jota vaalimme. Joogassa kaikki on arvokasta, eikä huonoa tai väärää ole. Jooga on kilpailusta ja arvioinnista vapaata aluetta.


Tunnit sisältävät teeman, joka liittyy hengitykseen, kehoon tai filosofiaan. Asanoiden tekniikkaa käydään läpi hengityksen ja kehon asennon osalta. Tunti päättyy rentoutumiseen.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi kurssille.

 

Astangajooga sopii kaikille perusliikuntaan pystyville. Notkea tai nuori ei tarvitse olla. Mikäli on fyysisiä vammoja tai sairauksia, niistä voi kysyä etukäteen.

Mukaan tarvitset joustavat mukavat vaatteet, lämmintä loppurentoutukseen sekä joogamaton. Paikan päällä on myös mattoja lainattavaksi.

Kurssin ohjaa Satu Malinen

 

ILMOITTAUTUMINEN: Sähköpostilla 2.1.2018 mennessä osoitteeseen jooga@sunahonlaita.fi
Kysymykset kurssiin liittyen sähköpostilla.

PAIKKA:
Sun Ahonlaita, Koira-aho 1b Ahonkylä, Liperi

KURSSIMAKSU:
Kurssin hinta 150€ / 15 krt tai 75€ + 75€


Maksu tilisiirrolla FI10 5234 2020 0447 18
Saaja Tmi Satu Malinen
Viite 20187
Eräpäivä 30.1.2018
Voit maksaa 2. erässä, jolloin 1. erä 30.1.2018 ja toinen 30.3.2018


Myös Smartum, Virike- ja Sporttipassit käyvät maksuna.

Käyttämättömät Ahonlaidan joogakortit voi myös hyvittää osana maksua.

 

 

*************************************************************************************