Yleistä joogainfoa ensikertalaiselle

SunAhonlaita_2014_HA_LIGHT120

Hyvä olo kuuluu kaikille – Tule sellaisena kuin olet. Jokainen tunti on Sinun harjoituksesi – omaa kehoa rehellisesti kuunnellen. Jos jonkin asia askarruttaa mieltäsi, kerro siitä ohjaajalle ennen tuntia.

Sun Ahonlaidassa matot ja muut joogavälineet saat lainaan paikan päältä. Lainamatto on hyvä pyyhkiä vedellä ja pyyhkeellä tunnin päätteeksi. Jos haluat hankkia oman maton (ekojoogamatto) tai muita joogavälineitä, saat ne ostettua meiltä paikan päältä.

Jos osallistut tunteihin Taidekeskus Ahjolla, on hyvä ilmoittaa etukäteen mikäli tarvitset maton lainaan.

Ennen joogaa on hyvä olla syömättä tunti tai pari, tai syödä vain jotain kevyttä. Harjoitus on mukavampi tehdä melko tyhjällä vatsalla. Tunnin jälkeen kannattaa juoda reilusti vettä, jotta aineenvaihdunnan kautta saa poistumaan harjoituksen liikkeelle laittamat kuonat.

Ennen tunnin alkua voit tulla hetkeksi saliin rentoutumaan selinmakuulle, tai istumaan hiljaisuudessa omaan kehoon keskittyen.

Muistathan laittaa puhelimen äänettömälle ennen tunnin alkua.

Yin jooga tunnille kannattaa varata pitkähihaiset, mukavat vaatteet. Kaikki tunnit päättyvät loppurentoutukseen, joten ota mukaan lämmintä vaatetta ja esim. villasukat.

Tervetuloa joogamatkalle <3